Monday, January 3, 2011

KALAW LHA ADE 100 JUTA .........

lokasi : rumah berjiran kan hanjeng
masa  : subuh subuh bile tggl bpe org jea yg on9

knock knock knock .. assalamualaikum kum .. kum ..

dgn baju pinjam kat man sewel , muke busuk , mata lebam , mulut berbuih korang pegi lha bukak pintu ... bukak bukak jea pintu ...

ANDA MENANG 100 JUTA !!!!!!! pom ... pom ... pom ... *bunge api meletop

paparazi dari UK dtg umah korang semate mate nk tgkp gambr letak kat peti ais nk tunjok kat ank bini . korang ponn dlm keadaan maseh ngigau berlegar2 dlm bilik air nk terkencing . kluar jea dari bilik air dorang sume dah balek meninggal kn cek 100 juta atas lantai berlapik tikar import dari tgn nenek . korang ponn teros tido balek tanpe memikir kn mase depan . sedar sedar korang ad dekat atas duet singget sebanyak 100 juta . byg kn lha mahu penoh umah pondok korang .

sebenar nye ak just nk cite kalaw ak dpt 100 juta . kalaw korang dpt , korang nk buat ap ?? beli spend bru  buat koleksi ? ganti mark yg korang amek dari abg sesuke hati ? *mcm kakak ak  . nk beli basikal berkuase tenok turbo hiasan ? ouhh , itu tdk mungkin . so ,, first thing ak nk buat ialah pegi klinik pergigian buat medical check-up pastu buat operation gigi .



                     
gigi ak niyh korang boleyy jumpe bile korang jumpe ak jea , so , mmg susah nk cari . ntah2 pihak hospital ponn kate gigi ak niyh brg dlm gue musang , so .. sebenarnye mmg tu je lha niat ak utk entry niyh , tetibe lak ad cerite yg tak penah muncul dan tetibe lak muncul dlm otak ak  . bile dah muncul dlm otak tros muncul kat blog , dan bile muncul dlm bog , muncul lha kat ingatan korang .



p/s : sesuatu yg merepek telah menghidop kn lampu dlm otak ak bile tak sekolah .

1 comment:

iedchan said...

Kalo ade 10 juta..joli laaa...hehe
Joli katak..

Takkan la..mesti la sedekah (wat2 mulia) :p

back to top